Vuokravahti

vuokravahti

Tilaa tiedot uusista kohteista sähköpostiisi. Vuokravahti on voimassa noin kolme kuukautta.

Huoneistopohjat

2 h + k + s

Paritalokaksion pohjaratkaisu tuo huoneistoon valoisuutta ja tilan tuntua. Keittiö ja olohuone on erotettu toisistaan 120 cm korkealla seinällä. Tämä seinän päällä oleva taso houkuttelee syksyn pimenevinä iltoina asettelemaan kynttilöitä tuomaan valoa ja lämpöä. Käytännöllisyyttä huoneistoon tuovat mm. eteistilan laattalattia ja oma vaatehuone. Katettu takaterassi antaa mahdollisuuden asukkaalle viettää hetkiä luonnon äärellä.

Koivukartanon julkisivussa on haettu kartanomaisuutta, harmonisuutta ja erilaisuutta. Näitä korostavat isot ikkunat, julkisivujen väriharmonia ja korkeat harjakatot.

TÄTÄ POHJARATKAISUA TULEE HAETTAVAKSI 1 KPL.


3 h + k + s

Koivukartanon paritalokolmion pohja on neliömäärään suhteutettuna suunniteltu hyvin käytännölliseksi. Pohjaratkaisuun mahtuu kaksi makuuhuonetta ja erillinen kodinhoitohuone. Kodinhoitohuone luo kulkuväylän makuuhuoneesta saunatiloihin.

Olohuoneen ja keittiön yhteistila luo tilan tuntua. Isot ikkunat ja olohuoneen yhteydessä sijaitseva tilava takaterassi tuovat asumiseen laatua ja kodikkuutta.

TÄTÄ POHJARATKAISUA TULEE HAETTAVAKSI 5 KPL


4 h + k + s

Neliön pohjaratkaisu sopii hyvin joko lapsiperheille tai iäkkäämmille asukkaille. Kaksi lisämakuuhuonetta voidaan hyödyntää makuuhuoneina tai työtiloina harrastuksille.

Ainutlaatuista käytännöllisyyttä elämiseen tuo eteistilan kuraeteinen. Tila on laatoitettu ja varustettu käsisuihkulla.

Kaappitilaa löytyy huoneistosta runsaasti ja kaapit sijoittuvat käytännöllisesti huoneiston eri tiloihin.

TÄTÄ POHJARATKAISUA TULEE HAETTAVAKSI 2 KPL.