As Oy Pilotti, Kokkola

Asunto Oy Pilotti on kahden CLT-luhtitalon asuntoyhtiö Kokkolan keskustan tuntumassa aivan kampusalueen läheisyydessä. Asuntoyhtiö sijaitsee Ouluntien varrella keskeisellä sijainnilla ja kulkuyhteyksien varrella. Kaupungin keskustaan on etäisyyttä vain noin kaksi kilometriä. Asunnot ovat vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja, jotka soveltuvat erinomaisesti niin opiskelijoille, kuin työssäkäyville.

Kohde sisältää 26 yksiötä. Yläkerran asuntojen huonekorkeus on hulppeat 4 metriä, joka tuo asuntoon huomattavaa tilan tuntua. Jokaisessa yläkerran asunnossa on parvi, johon mahtuu täysimittainen parisänky. Jokainen huoneisto sisältää lisäksi myös omat kodinkoneet ja ilmanvaihtokoneen. Varusteluun kuuluu astianpesukone, induktioliesitaso, erillisuuni sekä jääkaappipakastin. Taloyhtiö huolehtii kaikki välttämättömät kiinteistön huoltotoimenpiteet, joten asuminen on vaivatonta ja helppoa. Tutustu pohjaratkaisuihin ja huoneistoihin lisää alla olevista kuvista!

Asunto Oy Pilotin asunnot ovat valmiit ja kaikki asunnot on vuokrattu. Asukkaat pääsivät muuttamaan uusiin koteihinsa elokuun loppuun mennessä. Asunnot on vuokrattu toistaiseksi voimassa olevilla vuokrasopimuksilla. Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan asunnon tästä kohteesta ole meihin yhteydessä, tai jätä hakuvahti!

Luo hakuvahti

  Asuntotoive

  Olen kiinnostunut

  *Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

  Kuvia kohteesta

  Ouluntie 28, Kokkola

  × Kuinka voimme auttaa?