Vuokravahti

vuokravahti

Tilaa tiedot uusista kohteista sähköpostiisi. Vuokravahti on voimassa noin kolme kuukautta.

Näin pääset asumaan vuokra-asuntoomme

Jos olet kiinnostunut vuokra-asunnostamme, voit jättää yhteydenottopyynnön sivullamme olevan Vuokravahti- palvelun kautta. Otamme sinuun tämän jälkeen yhteyttä. Vuokravahtipalvelun kautta lähetetyt yhteydenottopyynnöt ovat voimassa noin kolmen kuukauden ajan.

Halutessasi vuokrata vapaana olevan vuokra-asunnon, jätä vuokrahakemus Vuokra -sivun kautta. Tarkistamme aina vuokralaistemme ja henkilötakaajiemme luottotiedot.

Teemme toistaiseksi voimassa olevia vuokrasopimuksia. Tällöin asunnon irtisanomisaika on kuukausi. Vuokravakuutena käytämme kolmen kuukauden omavelkaista henkilötakausta tai kuukauden takuuvuokraa.

Kun vuokrasopimus on tehty, sovimme asukkaan kanssa avainten luovutusajan ja teemme vuokralaisen kanssa asunnon kuntotarkastuksen. Avaimet luovutetaan hoidettua vuokravakuutta vastaan.

Vuokrakoti on asukkaan koti ja siksi haluammekin valita asukkaiksemme rauhalliset elämäntavat omaavat vuokralaiset, jotka pitävät asunnosta hyvää huolta ja maksavat velvoitteensa ajallaan ja säännöllisesti. Etusijalla asukasvalinnoissa ovat henkilöt, joilla on säännöllinen ansio- tai eläketulo.